LV | RU

Praktiskais seminārs „Normatīvie akti, kas regulē nodokļus 2017. gadā un izmaiņas nodokļu likumdošanā 2018. gadā”

men_accounting

Esi pirmais! Uzzini aktuālos jaunumus par gaidāmajām izmaiņām nodokļu likumdošanā un grāmatvedības uzskaitē 2018. gadā!

 

Mācību centrs Hansa Training piedāvā aktuālu, praktisku semināru grāmatvežiem „Normatīvie akti, kas regulē nodokļus 2017. gadā un izmaiņas nodokļu likumdošanā 2018. gadā”, kas notiks Hansa Training mācību centrā Kr. Valdemāra 4, Rīgā.

 

Seminārā uzzināsiet par normatīvajiem aktiem, kas regulē nodokļus 2017. gadā, kā arī par aktuālajiem jaunumiem nodokļu likumdošanā 2018. gadā – veiktie grozījumi likumā “Par iedzīvotāju ienākuma nodokli” (IIN) un likumā “Par valsts sociālo apdrošināšanu” (VSAOI); izmaiņas pievienotās vērtības (PVN); izmaiņas mikrouzņēmuma nodokļa piemērošanā (MUN) un izmaiņas likumā “Par nodokļiem un nodevām”.

 

Seminārs ir balstīts uz praktiskiem piemēriem, izmantojot reālas dzīves situācijas un ņemot vērā aktuālākās izmaiņas nodokļu politikā. Pasniedzēja labprāt sniegs atbildes uz Jums interesējošiem jautājumiem, kas radīsies semināra gaitā. 

 

 PASNIEDZĒJS

Maira_Sokolova

Maira Sokolova – profesionāla grāmatvede ar vairāk nekā astoņu gadu darba pieredzi. Strādājusi grāmatvedības pakalpojumu uzņēmumā, kurā tiek apkalpotas gan SIA, gan biedrības, Z/S un pašnodarbinātie. Strādājusi AS “Cēsu alus” un SIA “Pūce-GP” par galveno grāmatvedi. Pieredzējusi Eiropas Savienības fondu projektu rakstītāja un projektu grāmatvede. Pasniedz dažādus seminārus un kursus grāmatvedības jomā, labprāt organizē un vada dažādus pasākumus. Lekcijas vada, ņemot piemērus no praktiskās pieredzes darbā ar klientiem. Interesanti, saistoši un atraktīvi palīdzēs apgūt vissarežģītākos grāmatvedības jautājumus. Ieguvusi bakalaura grādu Finanšu vadībā.

 

 

 

PROGRAMMA

  • Nodokļu sistēma LR: Nodokļu maksātāja pienākumi, tiesības un atbildība. Informācijas sniegšana par aizdomīgiem gadījumiem.
    Pasākumi informācijas iegūšanai un sniegšanai par darba devējiem, kas uzrāda darbiniekiem algu zem valstī noteiktās minimālās algas, citu publiski pieejamo reģistru veidošana un kredītiestāžu pienākums sniegt VID informāciju par banku kontiem.
  • Valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas: sociāli apdrošināmās personas un to reģistrācija. VSAOI objekts. VSAOI likmes, aprēķināšanas, deklarēšanas un maksāšanas kārtība.
    Autoratlīdzību saņēmēju pienākumi maksāt VSAOI un veselības apdrošināšanas ieviešanas principi 2018. gadā. Jaunā kārtība pašnodarbinātām personām attiecībā uz iemaksu aprēķināšanu.
  • Iedzīvotāju ienākuma nodoklis: IIN objekti un likmes. Ar nodokli neapliekamie ienākumi. Atvieglojumi. Algas nodokļa aprēķināšana. Gada ienākumu deklarācija.
    Nodokļu reformas ietvaros veiktie grozījumi fizisko personu ienākumu aplikšanā ar nodokļiem un nodokļa likmes 2018. gadā.
  • Pievienotās vērtības nodoklis: PVN objekts un maksātāji. PVN priekšnodoklis. PVN likuma normu praktiskā piemērošana.
    Grozījumi likumā, kas stāsies spēkā 2018. gadā attiecībā uz reģistrēšanās slieksni un īpašās kārtības ieviešanu jaunām preču un pakalpojumu grupām.
  • Mikrouzņēmumu nodoklis: Grozījumi Mikrouzņēmumu nodokļa likumā, kas attiecas uz apgrozījuma ierobežojumu un tiesībām nodarbināt darbiniekus 2018. un 2019. gadā.
  • Uzņēmumu ienākuma nodoklis: UIN aprēķināšana un deklarēšana par 2017. gadu. Jaunais likums “Uzņēmumu ienākuma nodokļa likums”.

 

 

SEMINĀRA NORISE: 1 diena, no plkst. 09.00 – 17.00 Hansa Training mācību centrā Kr. Valdemāra 4, Rīgā.

 

CENA: 140,00 EUR
Cenā iekļauts 1 dienas seminārs, mācību materiāli, Jūsu zināšanas apstiprinoša apliecība, kafijas un augļu pauzes. Individuāla pieeja semināra dalībniekam, saņemot atbildes uz interesējošiem jautājumiem gan semināra laikā, gan pēc tā.

 

 

 

Papildinformācija: tālr. 66100630, 20844488 vai e-pasts: info@hansatraining.lv